Rólunk

Mérleg áruház, mérleg webshopAnyacégünk a (Demandy Mérleg és Emelőtechnika Kft
Madách Imre utca 152076/4 1181 Budapest ,regisztrációs szám: hu-cgsz: 01-09-387035) több éves múlttal rendelkező, elektronikus mérlegekkel foglalkozó cég, amely partnereivel együttműködve 2011-től jelentősen hozzájárul a vállalkozások  – piac által is elismert – stabil, hosszú távú fejlődéséhez. A cég elektronikus mérlegek széles palettáját kínálja vásárlói számára.
2018 óta termékpalettánkon megtalálhatóak raktártechnikai eszközök : Raklapemelők Gyalogkíséretű Targoncák , Emelőasztalok. Termékeink listája folyamatosan bővül, a kezdeti 4 típus után vásárlóink jelenleg közel 500 féle mérleg közül választhatnak.

Igényünk, hogy szolgáltatásunkkal mind a kiskereskedelmi, mind a viszonteladói megkereséseket kiváló színvonalon teljesítsük a gyors és megbízható szállítással, a felmerült kérések szakszerű, teljes körű kezelésével. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük a viszonteladói és a kiskereskedelmi igények kiszolgálásának színvonalát. A vásárlói elégedettségről kapott visszajelzések és a kiskereskedelmi igények arányának jelentős növekedése is igazolja szolgáltatásunk kiváló minőségét.

Cégünk stratégiai együttműködési megállapodást vagy kizárólagossági megállapodást kötött a legjobb tíz ázsiai gyártó között jegyzett céggel és forgalmazóval, mint például a Yousheng, az ACLAS,  hogy még több minőségi, kedvező áron megvásárolható mérleg juthasson el az európai vásárlókhoz. Számos ázsiai, minőségi mérleget vezettünk be a magyar piacra, melyek közül például az ACS típusú mérlegeink a piac 80%-át lefedik.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy vásárlóink igényeit teljes körűen és professzionálisan kiszolgálhassuk. Szolgáltató rendszerünk az Ázsiából történő szállítástól, a Magyarországon történő vásárláson, a készülékek átvételén át, az esetleges szervizelésig minden fázisban teljes körűen kiszolgálja a vásárlói igényeket. Ez, az országokon átívelő szolgáltatási rendszer sikerünk egyik záloga.

A cég székhelye jelenleg Budapest. Az eddigi kiváló referenciáink eredményeként folyamatosan bővülő felvevő piac gyors és közvetlen kiszolgálása érdekében 2018-ban három leányvállalat is megkezdi működését: Romániában, Szlovákiában és Lengyelországban. Emellett számos partnerünk van Románia, Szlovákia, Horvátország, a Cseh Köztársaság és Bulgária területén is.

A jelenlegi több mint 450 partnerünk között Magyarország legnagyobb áruházláncai is szerepelnek. Partnereink között számos önkormányzat, kormányhivatal, egyetem és egyéb nagy cég is található. Az eddigi évek sikeres együttműködései és a számtalan elnyert beszerzési pályázat jelzi cégünk elhivatottságát és professzionális ügymenetét. Munkánk során nemcsak a kiskereskedelmi igényeket tudjuk sikeresen kielégíteni, hanem nagy hangsúlyt fektetünk a viszonteladói megkeresések kiszolgálására is. Tapasztalatunk és szakértelmünk, valamint a gyártókkal kötött megállapodások és a benyújtott pályázataink sikere garancia arra, hogy Ön is a legjobb áron a legmagasabb minőségű termékhez jusson hozzá.

A Demandy, a folyamatos szakmai innováció mellett, hangsúlyt fektet a társadalmi szerepvállalásra is, nagyobb összeget fordít jótékonysági célokra. Ennek keretében a cég 2017-ben 3 millió forinttal támogatta a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot.

Cégünk 2016 ,2017 ,2018 és 2019-ben is elnyerte a „Megbízható cég” elismerést.

Hívás