Demandy labormérleg BS30kg

34 500 Ft Bruttó

Cikkszám: bs30labor Kategória:

Demandy Labormérleg BS30kg – Pontos és Megbízható Mérések

Precíziós Mérés a Demandy Labormérleggel BS30kg!

Kiemelkedő Műszaki Teljesítmény és Rugalmasság

Méréshatár: Akár 30 kg Osztásérték: Pontosan 1 g

A Demandy labormérleg BS30kg olyan precizitással és megbízhatósággal rendelkezik, amely megfelel a legmagasabb elvárásoknak. Legyen szó bármilyen mérési feladatról, ez a mérleg biztosítja, hogy minden egyes alkalommal pontos és konzisztens eredményeket kapjon.

Funkcionális Háttérvilágítás és Könnyű Kezelhetőség

Háttérvilágítás: Igen Tápfeszültség: 6V hálózati kábel

A beépített háttérvilágítás lehetővé teszi a könnyű olvashatóságot még rossz fényviszonyok között is. Ez különösen hasznos, ha a laboratóriumban vagy munkaterületen dolgozik. A 6V hálózati kábel biztosítja a folyamatos működést, így sosem kell aggódnia a lemerülő elemek miatt.

Tára Funkció és Biztonságos Vásárlás

Tára funkció: Igen Garancia: 1 év

A beépített tára funkció lehetővé teszi, hogy a mérleg könnyedén nullázza ki a mérési tárgyat, így még pontosabb eredményeket ér el. Emellett a 30 kg méréshatár és a 1 g-os osztásérték széleskörű felhasználást tesz lehetővé, legyen szó akár kis minták, akár nagyobb tárgyak méréséről.

Mi több, a Demandy labormérleg BS30kg teljes mértékben megfelel a szigorú minőségi előírásoknak, és 1 év garanciát kínál, hogy biztos legyen abban, hogy beruházása hosszú távon is biztonságban van.

Műszaki paraméterek:
Méréshatár: 30 kg
Osztásérték: 1 g
Háttérvilágítás: igen
Tápfeszültség: 6V hálózati kábel

Tulajdonságok:
Tára funkció
1 év garancia

További labormérlegek

Hívás